Boekengruis

boekenkast1.jpgEen weblog heeft de nogal hinderlijke neiging dat je na verloop van tijd in het ‘gruis’ de ‘kiezels’ niet meer kunt vinden. Alle navigatie en hyperlinks ten spijt. Zo staan er op HollandsGlorie een fors aantal samenvattingen van managementboeken, alleen zijn die in de loop der tijd wat ondergesneeuwd. ‘Weggescrolled’ in goed jargon! Vandaar dat alle besproken boeken (plus een aantal nieuwe) nu ook op een ander blog zijn geplaatst: Boekengruis.


Een kleine greep uit het totaalaanbod: ‘Built to Last’ en ‘Good to Great’ van Jim Collins, ‘De Anorexiastrategie’ van Arjen van Witteloostuyn, ‘Managementadvies’ van Chris Argyris, ‘Hollandse Overmoed’ van Mathijs Bouman, ‘The Great Crash 1929’ van John Gailbraith, ‘Onafhankelijkheid voor Europa’ van Donald Kalff, ‘Liever Lui’ van Corinne Maier, ‘Strategie slaat terug!’ van Henry Mintzberg, ‘Mass Affluence’ van Paul Nunes, ‘Het maandagmorgengevoel’ van Joep Schrijvers, ‘Het drama Ahold’ van Jeroen Smit, ‘Slagen als Leidinggevende’ van Michael Watkins, ‘Het kantoor is geen pretpark’ van Judith Mair, en ‘Eckart’s Notes’ van Eckart Wintzen.


Alle samenvattingen staan alfabetisch gerangschikt in de boekenlijst. Op de leestafel ziet u welke boeken ‘in voorbereiding’ zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s